Sephora Magical Christmas 2018

/
1 Comments
U našim Sephorama uveliko se prodaje praznična kolekcija, zbog silnih bolesti okasnila sam sa postom, ali ako još niste imali priliku da se pobliže upoznate sa njom možete to učiniti razgledajući ovaj post, a ako i jeste možete proveriti da li ste propustili neki proizvod vredan pažnje.


Ovogodišnji dizajn značajno je diskretniji i elegantniji nego što smo navikli, osnovna boja je teget, a ukrasi su srebrni i uglavnom je tu polihromni efekat, jednostavno i efektno. Zaštitni znak je sova koja se može kupiti u obliku lampe na baterije po ceni od 1250 dinara. Ako imate decu ovakva lampa je pun pogodak (verujte mami tri dvogodišnjaka :) ). Zanimljivo da ove godine nema plišane igračke u ponudi.


Surprise Mug je šolja sa sovom u kojoj se nalazi 9 šumećih zvezdica za savršene penušave kupke u kadi. Cena joj je 1240dinara.


Baš sve izgleda privlačno kada se upakuje poput bombone, zar ne? Ove godine tu su dve bombonice, zlatno-teget sadrži šminku, a srebrno-teget proizvode iz sfere preparativne kozmetike.


Midnight Skincare Surprise Set sadrži četiri proizvoda i to: masku za regiju oko očiju na bazi krastavca, masku protiv mitesera na nosu na bazi ananasa, masku za lice na bazi kokosa i kremu za ruke sa bademom.  Cena joj je 1620 dinara. The Glowy Surprise Face & Lip set sadrži rumenilo i hajlajter u stiku i tečni ruž, a cena mu je, takođe, 1620 dinara.


Praznična kolekcija uvek ima puno proizvoda u kojima mogu uživati oni koji imaju kadu. Na fotografiji vidite set sa 4 vrste soli za kupanje, The Bath Crystals, po ceni od 1620 dinara kao i so u obliku polumeseca, The Bath Mooncard (postoje 4 vrste u različitim oblicima) koja se može okačiti na jelku kao ukras, a cena je 320 dinara.


Noćna maska (stavlja se preko očiju dok spavamo) u obliku je sovice, naravno, a košta 1740 dinara.


Setovi za grejanje i negu ruku svima su potrebni tokom zime, a na fotografiji vidite set Charming Hands koji sadrži jednokratnu masku za ruke na bazi kokosa (može se dvaput koristiti, isprobano), termofor u obliku sove i kremu za ruke na bazi kokosa. Cena seta je 1370 dinara, a termofor se može kupiti i pojedinačno kada košta 370 dinara.


U ponudi je nekoliko setova četkica, a na fotografiji vidite Once Upon A Night koji sadrži tri četkice i neseser, a cena mu je 1740 dinara.


Tu su i dve nove maske, obe napravljene od (mekane) folije, The Golden Mask za ulepšavanje tena i uklanjanje nesavršenosti i The Silver Mask koja daje koži sjaj. Cena svake je 620 dinara.


Once Upon A Pallete je jedna prelepo upakovana paleta, u obliku je knjige sa naslikanim zamkom i kapijom koja se otvara.


Unutra se nalazi 20 senki, 3 proizvoda za lice (bronzer, rumenilo, hajlajter) i jedan tečni ruž. Cena joj je 3470 dinara.


Crazy For Clay možda je i najbolji set za negu kože u ovogodišnjoj kolekciji. Ove maske na bazi gline izuzetno su efikasne i, iako piše da su dovoljne za 4 upotrebe, zapravo se mogu koristiti i više od 10 puta što ih čini isplativim. U ovom setu nalaze se Grey, Pink i Green Clay maska, a cena je 2120 dinara.


Rescue Hand Set simpatičan je set za negu ruku, a čine ga piling za ruke na bazi meda i krema za ruke na bazi badema. Cena seta je 1120 dinara.


Kolekcija za negu tela ove godine dolazi u roze-zlatnoj kombinaciji, a miris je Pillow Battle (kao iz redovne ponude). Žele za kupanje je 1060, mleko za telo 990, a tečni sapun 620 dinara.
Na narednim fotografijama možete pogledati koliko još zanimljivih proizvoda za negu lica i tela obuhvata ovogodišnja praznična kolekcija:
Set od šest tečnih ruževa je 3740 dinara.


Ovogodišnja Blockbuster paleta košta 4990 dinara.


Posebno mi je zanimljiva paleta Moon Phases koja sadrži kamene pudere, hajlajtere, rumenila i bronzere, a cena joj je 4370 dinara.


Magical Christmas kolekcija obuhvata još desetine lepih proizvoda od kojih dobar deo i dalje postoji u svim Sephorinim prodavnicama, a ja ću se sa prikazom zaustaviti upravo ovde. Šta vam se najviše svidelo?


You may also like

1 коментар :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...