Too Faced Natural Face paleta

/
0 Comments

Stvarno postoji mnogo prelepih proizvoda na tržištu i teško je biti (i ostati) zanimljiv, ali ovoj Too Faced paleti polazi za rukom da se izdvoji iz mase i impresionira, pre svega ambalažom. Brojne fotografije i utiske o paleti možete otkriti u nastavku posta.


Natural Face deo je Natural linije čija je osnovna ideja kreiranje seksi izgleda na prirodan način, a čine je hajlajteri, bronzeri i rumenila. Proizvođač kaže da sadrži hidratantni kokosov puter što njenu formulu čini mekom, poput somota, a uz pomoć višedimenzionalnih nijansi moguće je podići prirodnu lepotu na viši nivo.


Pakovanje je školski primer luksuznog pakovanja, jedno od onih za koje čovek vrisne Shut up and take my money i to bez gledanja šta je unutra. Deluje kao mešavina porcelana i stakla (iako su to, naravno, metal i plastika), oblikovana poput pismo-tašnice, sa zatvaračem u obliku srca, teška, luksuzna, prelepa... Ne tvrdim da mora biti baš ova paleta, ali tvrdim da svaka žena treba da ima makar jedan proizvod ovog tipa ili, bolje rečeno, ovog nivoa, da ga gleda, da mu se divi, da vrišti skupo, skupo, skupo sa police :) Ona, inače, nije sad baš tako fatalno skupa, cena joj je 5490 dinara. Paleta i predivno miriše, mešavina mirisa čokolade i nekih kolačića, svakako očaravajuće.


Unutra se nalazi šest različitih proizvoda: dva svetlucava hajlajtera, dva rumenila (jedno mat, jedno satenske završnice) i dva bronzera (jedan satenske, jedan shimmer završnice). Proizvođač tvrdi da odgovaraju svakom tenu.


Idemo na analizu proizvoda:
Starlight - neobičan hajlajter, svakako duohromni, ako ne i polihromni. Vodi se kao hajlajter satenske završnice, ali pre bih je ocenila kao metalnu ili sedefastu (pearl). Nije za svakoga i nije ga lako izneti ako ste svetlijeg, toplog tena. U osnovi rozikast, preliva na ljubičasto pa i belo, primetan i u maloj količini. Obavezno koristiti rastresite četkice koje kupe malo proizvoda.
Satin Sheets - hajlajter boje starog zlata (primetno tamnija nijansa zlatne boje u odnosu na, recimo, popularni The Balm Mary-Lou), vrlo pigmentovan, ali je prilagodljiv i lako se nadograđuje. Ne spada u one koji su office friendly u klasičnom smislu, ali lepo doziran može poslužiti čak i u takve svrhe, a svakako je idealan za svečanije prilike. Nije izrazito topao i u tom smislu odgovarao bi svakom tenu.
Pink Wink - rumenilo jarko ružičaste nijanse, vodi se kao satensko, ali više je polumat. Vrlo pigmentovano, teže nadogradivo, ali moguće ga je naneti u maloj količini i spada u ona fina, topla rumenila koja osveže lice. Generalno mi ne stoje upadljiva rumenila, ali ovo nosim bez komplikacija. Na dodir je nežno i svilenkasto, a pokazalo se izrazito postojanim.
Pink Sand - mat rumenilo, uživo nešto tamnije nego na fotografijama. Ovakva rumenila zovem ljubičasto-braon, iako su to tamnije, prljavo roze nijanse, ali imaju u sebi i nešto ljubičasto. Pogodnije je za hladniji ten, pravo rumenilo za svaki dan, lako uklopivo. Na mom tenu naneto u većoj količini može delovati pomalo prljavo pa je pravilno doziranje od suštinskog značaja. Prednost mu je lakoća blendanja i odlična postojanost.
Sunny Honey - svetliji bronzer koji sadrži shimmer vidljiv na koži (nije veliki, ne plašite se) iako bi se na prvi pogled reklo da je mat. Izrazito je topao i vuče na narandžasto, fin za efekat preplanule kože kod žena svetlijeg, a naročito srednjeg tena.
Tropic Like It's Hot - tamniji bronzer sa bronzanim tonom koji se ne sreće često, srednje taman, topao, ali i blaže metalne završnice. Vrlo neobična nijansa, no za mene je, nažalost, ona trenutno nenosiva, morala bih da odem prvo na letovanje da malo pocrnim. Zanimljivo je koliko dozvoljava blaže nanošenje, moguće je naneti skoro proziran sloj iako je vrlo pigmentovan.
Pogledajte i swatcheve na ruci koji, svakako, ne dočaravaju ovu paletu u svoj raskoši:


Svi proizvodi se lako nanose i blendaju, na momente deluju kao kremasti, a ne praškasti proizvodi, a postojanost je iznad prosečne, u proseku 6-8 sati, uz odgovarajuću pripremu i zaštite i duže. Ukoliko vam odgovaraju nijanse koje se unutra nalaze svakako je vredna kupovine.


Kako vama deluje ova paleta? 


You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...