Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF15 za normalnu i mešovitu kožu

/
0 Comments

Današnjim postom malo presecam serijal postova o korejskoj nezi, ali svakako sledi nastavak. Ovo je kraća recenzija Eucerinove dnevne kreme iz linije Hyaluron-Filler, namenjene normalnoj i mešovitoj koži, sa SPF15.


Dakle, ovo je krema za normalnu i kombinovanu kožu (postoji i varijanta za suvu) za koju proizvođač kaže da je napredna formulacija dugačkih i kratkih molekula hijaluronske kiseline koja ciljano tretira zrelu kožu na mestima gde se stvaraju bore i prodire u različite nivoe kože dok bioaktivni saponin pomaže prirodnoj proizvodnji hijaluronske kiseline kože koja popunjava bore. SPF 15 i UVA zaštita efikasno sprečavaju prevremeno starenje i produbljivanje već postojećih bora. Koža je vidno nežnija. Daje odličnu bazu za šminku.
Na sledećoj fotografiji možete pročitati listu sastojaka:


Krema dolazi u praktičnom pakovanju sa pumpicom, s tim da je mala mana pakovanja nemogućnost da vidimo koliko je još kreme ostalo. Bele je boje, srednje ka ređoj konzistencije, nešto jačeg mirisa karakterističnog za većinu Eucerinovih proizvoda. Zahvaljujući teksturi koja je bliža fluidu nego kremi (a i silikonima u sastavu) lako se razmazuje i dovoljna je mala količina za pokrivanje celog lica. Zanimljivo da ju moja koža ne upija brzo, pogotovo ne njeni masniji delovi, potrebno je dosta vremena, a ukoliko preko nje namažem puder (bez prajmera), T zona mi jako brzo prosija. Deluje kao lagana krema, ali u stvari nije, pogodnija je za normalnu nego mešovitu kožu, imam utisak da bi prijala čak i suvokošcima ako nisu baš ekstreman slučaj. Kao dnevna nega verujem da je pogodnija za hladnije doba godine, kada su nam potrebne jače, hranljivije kreme.


Da li ste probali ovu kremu? Šta koristite od Eucerinovih proizvoda?


You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...