Rexaline Hydra-dose Hyper-hydrating Rejuvenating Cream

/
2 Comments

Pre oko dva meseca pisala sam o Rexaline dnevnoj kremi iz Derma linije, za osetljivu kožu, a danas vam pišem o kremi iz Hydra 3D linije, najpopularnije u Rexaline asortimanu.


Hydra 3D linija sadrži proizvode koji, pre svega, pružaju maksimalnu hidrataciju koži, a u asortimanu se nalaze proizvodi namenjeni različitim tipovima kože. Rexaline Hydra-dose Hyper-hydrating Rejuvenating Cream namenjena je normalnoj do mešovitoj koži, svim starosnim grupama, a može se koristiti i ujutro i uveče. Proizvođač kaže da je ova krema potvrdila svoju efikasnost u hidriranju kože lica kao i u borbi protiv bora, uz jačanje elastičnosti kože i prirodan, blistav izgled. Rexaline je napravio jedinstvenu mešavinu hijaluronske kiseline, pustinjske ruže i crvenih algi, a proteini dobijeni iz cveta lupina pružaju blistavost dok ekstrakt mirte funksioniše kao moćni antioksidant.


Krema dolazi u metalnoj flašici sa pumpicom, ali posebno je zgodno što sa strane ima jedan prozirni deo gde možemo videti koliko je kreme ostalo. Pumpica funkcioniše besprekorno, doziranje je skroz jednostavno. U flašici ima 50ml kreme. Bledo narandžaste je boje, srednje gustine, a ima cvetni miris, na početku dosta upadljiv, ali posle se više ne oseti. Koristila sam je najčešće samo ujutro kako bih tokom noći mogla da koristim drugi tip proizvoda, s tim da bih u danima kada znam da ću tokom dana izlaziti zamenila pa ujutro stavljala neku kremu sa SPF, a uveče ovu. Ostalo mi je vrlo malo kreme, a za trošenje mi je bilo potrebno oko četiri meseca. Može se kupiti u Sephorama, a cena je oko 6000 dinara.
Lista sastojaka:
Krema je lako razmaziva i prilično se brzo upije, nakon nekih pet minuta već je moguće preći na šminkanje. Lagana je, teksture kakvu obično vole osobe sa masnijom kožom, ali ipak dovoljna kao jedina (dnevna) nega za potrebe normalne i mešovite kože. Nisam primetila značajnije mašćenje na T zoni pa verujem da mi odgovarala i osobama sa masnom kožom ukoliko ne žele da koriste standardne matirajuće kreme kakve se najčešće nude masnoj koži. Koristila sam je baš u periodu kada mi je koža bila na najvećem izazovu - najhladnije doba godine u kombinaciji sa vrelim radijatorima garantovano me dovodi do dehidracije koju sa najvećom mukom držim pod kontrolom. Za takvo stanje ova krema mi ni blizu nije dovoljna, morala sam da pojačam negu serumima i uljima. Sada kada je manje vruće u stanu krema zadovoljava moje dnevne potrebe za hidratacijom, s tim da ipak noću ubacujem i hijaluronsku kiselinu u obliku seruma. Povećanje elastičnosti kože nisam primetila, ali istina je da izgleda svežije. Krema, bez sumnje, pomaže u uklanjanju onog beživotnog sivila kakvo koža poprimi nakon zime. Prednost joj je podjednako dobro funkcionisanje i na T zoni koju ne masti dodatno kao i na normalnoj koži obraza. Moja koža je poslednjih godina, nažalost, razvila veliku potrebu za hidratacijom kao i dodatne probleme u vidu crvenila i pojačane osetljivosti te mi ovakav tip kreme nije dovoljan za negu. Za normalnu i klasičnu mešovitu kožu svakako bi bila dobar izbor.
Da li ste probali neki Rexaline proizvod?


You may also like

2 коментара :

  1. Jedini Rexaline preparat koji sam imala prilike da koristim duži period (prvu flašicu sam dobila na testiranje, a drugu sam kupila) jeste noćni uljani elixir. Definitivno, ne postoji suvo ulje koje mi je više prijalo od tog :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala, a nisam ni pronašla suvo ulje koje bi mi zaista odgovaralo, možda je ovo ono pravo :)

      Избриши

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...