StriVectin Labs Overnight Micro-Perfecting Concentrate

/
0 Comments

Zanima vas efekat koji bi AHA kiseline imale na vašu kožu, ali se ipak plašite da ih isprobate? Proizvod koji recenziram u ovom postu ima takav efekat, ali ne sadrži kiseline.


StriVectin Labs Overnight Micro-Perfecting Concentrate, prema proizvođaču, tokom noći vraća koži osobine savršene kože pa ona postaje glatka, meka, hidrirana i negovana. Kompleks pet moćnih enzima vrši nežnu eksfolijaciju kako bi se redefinisala tekstura kože i ispravile nesavršenosti. Vlažnost koju pruža koži tokom noći jutrom je ostavlja nežnom, nahranjenom i hidriranom.

Serum je izuzetno lagan i predstavlja koncentrat za eksfolijaciju kože uz pomoć pet enzima koji uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože i podstiču obnavljanje kože, uz poboljšanju teksturu i čistoću. Patentirana NIA-114™ tehnologija pomaže pri učvršćivanju kožne barijere, a hidriranje tokom noći ostavlja kožu mekanom. Dužom upotrebom ispravlja se većina sitnih nesavršenosti, a koža je primetno transformisana, čak i kad se gleda pod lupom.

Lista sastojaka:
Aqua (Water, Eau), Squalane, Butylene Glycol, Glycerin, Bromelain, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Papain, Tocopheryl Acetate, Myristyl Nicotinate, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Mucor Miehei Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract, Laminaria Digitata Extract, Yeast Extract, Ethylhexylglycerin, r-Bacillus Licheniformis Keratinase, Soy Amino Acids, Lecithin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Oleanolic Acid, Superoxide Dismutase, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbitol, Carbomer, Algin, Calcium Chloride, Sodium Chloride, Solum Diatomeae (Diatomaceous Earth) (Terre de diatomées), Disodium EDTA, Tromethamine, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylisothiazolinone


Proizvod sam koristila onako kako je proizvođač preporučio, dakle svake večeri nanosila sam ga na očišćeno lice, nekad samostalno, a nekad sam preko njega mazala i kremu. Generalno sam sklona upotrebi jačih preparata tokom noći jer sam bliža stavu da se koža tokom noći regeneriše i da preparati tada imaju jače dejstvo nego stavu da kožu tokom noći treba ostaviti da se samostalno regeneriše. Serum je mlečno bele boje, vrlo tečan, a potrebna količina dozira se uz pomoć pipete koja je sve do kraja flašice funkcionisala odlično. Lako se nanese i vrlo brzo upije, nije lepljiv ni mastan. Reklamira se kao selfie-ready proizvod i, iako nisam žena sklona selfijima, moram priznati da je ovo tačno. Naime, nikad mi se nije desilo da ovoliku razliku primetim nakon samo jedne upotrebe. Jeste mi koža bila i meka i hidrirana, ali to mogu da dobijem i od mnogih drugih proizvoda pa me je mnogo više impresioniralo poboljšanje teksture kože i smanjenje pora. Pore su mi izgledale kao da sam nanela neki silikonski prajmer (govorim o narednom jutru, nakon čišćenja i uklanjanja ostataka noćne nege), T zona glatka na dodir, poboljšanje dobrih 50%. Sitne borice na široj regiji ispod očiju (prema jagodicama) nisu bile vidljive, a to je dosad bilo moguće jedino uz proizvode koji sadrže retinol. Serum sadrži ekstrakte kruške koji podstiču kožu na eksfolijaciju i crvenih algi koje su prirodni posvetljivač, kao i kore vrbe koji imitiraju efekat alfa hidroksilnih kiselina samo sa manje sporednih efekata. Nakon duže upotrebe nisam primetila značajnije poboljšanje, dakle ostalo je otprilike na istom nivou kao nakon prve upotrebe, ali to nikako nije malo, retki su proizvodi koji imaju takav efekat. Nažalost, po prestanku mazanja efekat nestane za svega nekoliko dana tako da računajte na neophodnost redovne upotrebe ukoliko želite da vam koža uvek bude na zavidnom nivou. Budući da deluje i nakon samo jedne upotrebe nije loša opcija ni držanje jedne flašice ovog seruma u rezervi, za posebne prilike i kritične situacije.
Koristite li vi kiseline u nezi lica ili vas je pomalo strah kao mene?


You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...