Estée Lauder Pure Color Envy Sculting Blush - Peach Passion

/
0 Comments

Blogovanje u novoj godini započinjem recenzijom jednog stvarno luksuznog proizvoda, onako simbolično, da nam svima luksuzna lepota bude dostupna cele godine :)


Pogledajte ovu kutiju! Zar nije prelepa čak i ovako, sama po sebi, nevezano za proizvod unutra? To je jedna od razlika između high end i drogerijske šminke - svaki detalj dopunjava ugođaj pa tako, na kraju, imamo utisak da apsolutno vredi dati toliko para za jednu malenu kutijicu.


Estée Lauder Pure Color Envy Sculting Blush postoji u 12 nijansi, s tim da kod nas nema svih, no nisam sigurna koliko ih tačno ima, manje od deset svakako. Različitih su završnica, a moja nijansa, Peach Passion, označena je kao shimmer završnica. Proizvođač kaže da su ovo rumenila koja oblikuju, definišu i daju zdravi sjaj. Formula je izuzetno svilenkasta i dugotrajna. Rumenilo je dermatološki testirano, a uz njega se dobije i četkica.


Kada pogledate rumenilo na ovim slikama, hoćete mi verovati da sam ga upotrebila sigurnih sto puta? Stvarno jesam, a tragovi upotrebe skoro da se ne vide i ne mogu da zamislim da ga ikad potrošim, taman da ga koristim svakodnevno. Dakle, ako ste od onih koji su verni jednoj nijansi i drže se proverene klasike jedno Estée Lauder rumenilo moglo bi vam se isplatiti pošto bi zadovoljilo višegodišnje potrebe. Podrazumeva se, onda, da je pigmentovanost na zavidnom nivou, a rumenilo je zaista savršene, svilenkaste teksture i ne trusi se ni najmanje, sve šta se pokupi četkicom ostane ili na njoj ili na licu. Maksimalno se lako blenda, ne nakuplja se na suvim delovima, dugotrajno je i ma koliko razmišljala ne mogu da se setim nijedne zamerke po pitanju njegovih karakteristika, svaki adut je na njegovoj strani (osim cene, jasno). Čerkicu koja dolazi uz rumenilo nisam koristila.
Budući da je formula sjajna, preostaje jedino da se potrefi idealna nijansa, a nekim čudom meni je to pošlo za rukom. Peach Passion označena je kao nijansa sa shimmer završnicom, ali ni govora o nekakvim šljokicama nema, ovo je klasična satenska završnica, dakle zdravi, prirodni sjaj. Nije breskvasta nijansa kako bi se dalo zaključiti, bar ne na mom toplom ka neutralnom podtonu, više je nežna, prirodna roze, ne preterano topla. Rumenilo ovoliko volim upravo zbog te umerene topline, nije lako potrefiti roze nijansu koja neće ići ni na famoznu Barbie roze, ali ni koja se neće na (toplijoj) koži razviti u nijansu kakvu dobijemo nakon trčanja. Može se nadograđivati, ali nikad ne dođe do stvarno upadljive nijanse, ovo je diskretna nijansa za sve prilike i sve kombinacije.


Imate li neko EL rumenilo? Smatrate li da high end rumenila opravdavaju svoju cenu?You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...