Sephora praznična kolekcija

/
0 Comments

Aha, u naše Sephore već je stigla praznična kolekcija, a zna se da je to uvek najlepša kolekcija u godini. U ovom postu biće nešto manje teksta nego što ste od mene navikli, ali zato mnogo fotografija kako biste mogli da zavirite u magičnu Sephorinu Winter Wonderland.


Zaštitni znak kolekcije je ova mala lija, na fotografiji u obliku noćne lampe, sa blagom, mlečnom svetlošću.


Blockbuster paleta tradicionalno privuče najviše pažnje. Ovogodišnja se zove Into the stars i košta 5400 dinara. Sadrži čak 80 senki za oči, 20 sjajeva za usne, 10 krem ajlajnera, 5 pudera za obrve, 5 pudera za lice, 5 rumenila i 5 korektora.


Na fotografiji iznad vidite set od tri mala sjaja za usne u obliku jaja, Winter Kisses, cena je 1350 dinara. Levo od sjajeva nalazi se Winter Queen, paleta prozivoda za lice koju čine dva rumenila, bronzer i hajlajter, a cena joj je 1750 dinara. U redu iza nalaze se dve palete senki. Leva se zove Winter Magic Palette i čini je 8 senki neutralnih nijansi po ceni od 1350 dinara, a desna je Seeing Stars sa 16 senki po ceni od 2700 dinara.


Sugarcoated je set od čak 12 sjajeva za usne u punoj veličini.Evo nešto i za muškarce - Men's Kit Perfect Beard sadrži fluid za omekšavanje brade, makaze za bradu i drveni češalj, a košta 2700 dinara.


Redovno padnem na ovaj proizvod. Zove se Puff & Shine, a to je svetlucavi puder za telo sa pufnom. Cena mu je 1620 dinara, a dobije se 8 grama.


Liči na čokoladice, ali zapravo je set mirisa za kupanje. Bath Infusion sadrži sve mirise iz standardne Sephorine linije proizvoda za telo, njih 12, a košta 1750 dinara.


Nema idealnijeg poklončića/znaka pažnje od mini verzije The Mascara-e upakovane kao poklon kartica. Christmas Wishes košta 940 dinara.


Ova dva Sneškića zapravo su sunđerčići za nanošenje tečnog pudera (i drugih proizvoda za ulepšavanje tena), a cena im je 2020 dinara.


Shiny Star je sjaj za usne nežno roze boje (ujedno, naravno, i ukras za jelku), a košta 530 dinara.


The Magic Trick je crna olovka za oči u obliku čarobnog štapića, cena je 1070 dinara.


Na fotografiji je čitava gomila proizvoda za telo. Izdvojiću svetlucavi tečni sapun po ceni od 670 dinara, sprej sa šljokicama Infinite Stars (1070 dinara), set od 3 mini turpije u obliku lisice (530 dinara), ogledalce u obliku lisice (940 dinara), penu za kupanje (800 dinara) i Wonderland Gift Set koji sadrži gel za tuširanje, tečni sapun i mrežicu za kupanje (2020 dinara).


Nekoliko proizvoda prikazaću detaljnije. Na fotografiji iznad vidite pinjatu u obliku lisice. Cena je 4050 dinara.


Kada se povuku trake iz pinjate izlete proizvodi i gomila konfetica, a evo šta je sve unutra:


Tu su: The Mascara (standardno pakovanje), crni tečni ajlajner, Lip stain u crvenoj nijansi, traka za kosu, Fizzing Cube (za kupanje), kapsula sa kremastim gelom za tuširanje, četvorostrana turpija za nokte, maska sa avokadom za područje oko očiju, maska sa ši puterom za usne, lotos maska za lice.


U ponudi je i čitava gomila mirišljavih čuda za upotpunjavanje doživljaja kupanja u kadi. Fizzing Magic Wand, Bath Salts, Bath Confetti, Mini Bath Pearls koštaju po 400, a Fizzing Snowballs 800 dinara.


Fox Sleep Mask je savršeno mekana, plišana maska koja se stavlja na oči prilikom spavanja, cena joj je 800 dinara, a tu je i neseser u obliku lije u onoj divnoj ružičasto zlatnoj nijansi, Small Pouch, po ceni od 1350 dinara.


Na fotografiji je Lovely Hand Set koji sadrži hidratantnu kremu za ruke, negujuću, jednokratnu masku za ruke i mali termofor koji se može koristiti više puta. Termofor je namenjen za grejanje ruku, ali, što se mene tiče, sjajan je za bebe i malu decu, ovakvim sam jednim grejala bebama stomačiće kad su imale grčeve. Cena seta je 1480 dinara.


Tu je i gel za tuširanje sa maleckim šalom kao ukrasom. Miris je Cotton Flower, to bi bio miris koji volim da opišem kao parfemski, dakle miris koji pre očekujete od parfema nego od proizvoda za kupanje. Uživo je lepši nego na fotografiji pošto je pakovanje svetlucavo. Cena je 1150 dinara.


Za kraj, tu je ogromni Advent Calendar sa čak 24 proizvoda. Na fotografiji iznad je upakovan, a na donjoj raspakovan, pre vađenja malih iznenađenja:


Neki otvori su veći, neki manji, a kad se svi prozorčići otvore to izgleda ovako:


Cena kalendara je 5400 dinara, a evo šta je sve unutra:


Tu su: džepno ogledalo, turpija sa lisicom, broš u obliku lisice, traka za kosu sa lisicom, gumica za kosu, 4 stikera sa lisicom, samolepljivi papirići sa lisicom, crvena olovka za usne, crveni ruž za usne (lip stain), crveni lak za nokte, crni tečni ajlajner, crna olovka za oči, vosak za fiksiranje obrva u olovci (odličan proizvod, ima da se kupi i pojedinačno!), rumenilo u koralnoj nijansi, drveni potiskivači zanoktica, braon senka, 4 maramice za brzo uklanjanje šminke, dve maramice za brzo skidanje laka za nokte, maska za lice sa lotosom, 3 kapsule sa kremastom kupkom, šumeća kocka za kupanje u kadi.
Kako vam se sviđa ovogodišnja praznična kolekcija? Šta vam je najviše privuklo pažnju?


You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...