Proizvodi koje sam potrošila 24

/
0 Comments

Nikad manjeg razmaka između dva posta ovog tipa, ali, eto, efikasno sam trošila u poslednje vreme. Pogledajte šta se sve nakupilo:


Too Cool For School Egg Mellow Cream miriše kao neki fil za tortu, takve je i teksture, hranljiva i ugodna, spada u tzv. comfort cream. Više hrani i neguje nego što hidrira, uživale bi u donjoj žene sa zrelom kožom, ali i devojke čija je koža suva i normalna. Vrlo se sporo troši, ne znam kad sam toliko dugo koristila jednu kremu. Detaljnije o njoj i drugim proizvodima ovog brenda u ovom postu.
Potrošila sam malu verziju novog Eucerin Dermopure matirajućeg fluida i definitivno je to proizvod za masnu kožu, eventualno mešovitu u letnjem periodu. Mene je zatezao, moja dehidrirana osetljiva koža traži hranljivije kreme, ali u slučaju da tražite kremu koja stvarno matira razmotrite upravo ovu. Više o Dermopure liniji možete pročitati u ovom postu.
Ode i Eucerin Aquaporin Active dnevna krema sa SPF25. Zasebno sam je recenzirala u ovom postu, a ukratko ću reći da bi odgovarala svim tipovima kože osim masnoj, a da je zbog teksture pogodnija za hladniji period godine osim ako ste izraziti suvokožac.
Sephora Super regenerating oil-serum imam jako dugo, toliko da nisam sigurna jesam li ga recenzirala ili ne. Reč je o uljanom serumu koji se koristi i danju, nije previše mastan i ukoliko se ne pretera sa količinom može ga u potpunosti upiti čak i masna koža, premda bih masnokošcima svakako preporučila upotrebu samo noću. Kao jedini proizvod mojoj mešovitoj koži nije bio dovoljan, ali je odlično funkcionisao kao dopuna kremama koje hidriraju kožu, uz pomoć njega stečena hidratacija zadržavala bi se u koži. Jako, jako se sporo troši.


Caolin Premium Pore Pack Duo Hot & Cool nije maska nego je čudo od maske, najefikasnija maska protiv mitesera i proširenih pora koju sam u životu probala! Detaljno sam je recenzirala u ovom postu, obratite pažnju na nju, izuzetan je proizvod i ima je dovoljno za dosta više upotreba nego što je proizvođač napisao.
Isprobala sam sve tri L'Oreal Paris Pure Clay maske za lice, a ovde se nalaze dve, Exfo mask i Purify mask. Recenziju možete pročitati ovde, a važno je da spomenem koliko su mi se promenili utisci za Exfo masku kako se promenilo godišnje doba. U toplom periodu mi je jako prijala da bi uz centralno grejanje moja koža buknula od ove maske, toliko da sam je na kraju bacila, a da je nisam do kraja potrošila. Definitivno nije za osetljivu kožu ma kog tipa. O Purify sam zadržala mišljenje, prijatnija je nego što bi sedalo zaključiti zi opisa, zapravo je najblaža od ove tri maske.
Potrošila sam i Sephorinu masku Pink Clay na kojoj piše da je dovoljna za 4 upotrebe, a meni je trajala najmanje 10! Isti efekat dobije se kad se namaže u tanjem i debljem sloju, više je nalik na kremu nego na klasičnu masku tako da brže trošenje stvarno nema smisla. Ne posvetljuje lice kako bi trebalo, ali celokupan izgled kože bude lepši nakon nje i vrlo je prijatna i lagana, ne iritira ni na kakav način.


Ko bi rekao da sam potrošila i nešto šta spada u šminku! MUFE HD Primer moj je omiljeni prajmer, ima baš sve šta ja želim od jednog prajmera. On daje koži dodatnu vlažnost, ujednači ten pre pudera, diskretno ublaži pore tako da se puder neuporedivo lakše nanosi, lepše izgleda, a i duže traje. Nije, dakle, klasični silikonski prajmer, više je nalik losionu po svojoj teksturi. Ovo je stara verzija, imala sam tester nove i rekla bih da osim ambalaže ništa nisu menjali. Ovo je nijansa 0, neutralni, postoji još nekoliko: za ublažavanje žutila ili crvenila, matiranje, davanje svežine i dr.
Blistex Moisture Max balzam za usne nisam do kraja potrošila, ali ga jesam bacila. Blistex generalno volim, balzami za usne su im stvarno fini, ali ovaj mi nije legao, pre svega zbog guste teksture koja sedi na sunama do daljnjeg, dakle dok se ne obriše o nešto- Lepo on neguje usne, pogotovo kad se nanese pre spavanja, ali više volim balzame koje ne osećam na usnama i sa kojima mogu normalno da funkcionišem.
EOS Honeysuckle Honeydew nisam potrošila, ali sam morala da ga bacim pošto se pokvario. Baš je promenio miris, miriše na užeglo i nisam imala izbora. Istina da sam ga držala u neseseru koji je išao sa mnom na Adu letos, verovatno je to bilo previše za njega. O EOS balzamima koje sam isprobala pisala sam u ovom postu (u međuvremenu se mogu kupiti i u Srbiji), a ovaj zeleni mi je najmanje drag od isprobanih, čisto zbog najmanje lepog mirisa.
Isprobala sam testerić Dior Capture Totale kreme za okoloočnu regiju i osnovni utisak bi bio da je vrlo "vlažna" i ugodna, ali na duže staze pogodna za nekog mlađeg, recimo ispod 30 godina pošto su za moje već vidljive prve bore nega i hidratacija koje pruža nedovoljni.


Volim Sephorine gelove za tuširanje, ovaj je bio limitirani za Dan zaljubljenih, a sam miris deo je redovne linije, to je Cotton Flower. Miriše blago i nežno, a gel je znatno kremastiji od svih drugih Sephorinih.
Opet sam potrošila Balea Golden Glamour losion za ruke iako me njegov prejaki, orijentalni miris odbija, ali sviđaju mi se nega koju pruža, lakoća nanošenja i brzina upijanja pa podnesem miris.
Potroših i Clarins dvofazni skidač šminke sa područja očiju, receniju možete pročitati ovde. Dobro skida šminku, ali glavni adut mu je podatak da ni najmanje ne pecka, ne magli pogled i ni na kakav način ne iritira oči ni za vreme ni posle skidanja šminke.
Potrošila sam Tony Moly bananicu iliti losion za ruke sa mirisom, a i oblikom banane. Detaljnije sam pisala o njemu u ovom postu, a ovde ću navesti da se neverovatno brzo upija, blag je i dovoljan za redovnu negu ruku, ne spada u jaču kategoriju.
To bi bilo sve za ovaj post, a već sam nakupila polovinu praznih kutijica potrebnih za novi post ovog tipa pa očekujte još jedan u naredna dva meseca.


You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...