Personalizovani tretman kože u Eucerinovom Dermo centru

/
2 Comments

Eucerin je otvorio Dermo centar, mesto za kozmetičke tretmane kože Eucerinovim preparatima u skladu sa potrebama. Posebno je zanimljivo što tretman možete dobiti gratis uz kupovinu proizvoda. Detaljnije u nastavku:


Dermo centar nalazi se u okviru Lilly drogerije u Zemunu. Tretman koji se nudi uključuje dijagnostikovanje tipa, stanja i potreba kože uz upotrebu posebnog skenera. Iskusna kozmetičarka na osnovu otkrivenog kreira tretman Eucerinovim preparatima u potpunosti prilagođen potrebama kože kako bi ona zablistala u punom sjaju. Nakon tretmana dobiju se saveti za adekvatne preparate za negu, kao i odgovarajuću svakodnevnu rutinu koja bi dala najbolje rezultate. Posebno je interesantno što je tretman dostupan praktično svim potrošačimna. Ukoliko u jednoj Lilly drogeriji kupite Eucerinove proizvode u vrednosti od 3999 dinara dobijate vaučer ta ovaj tretman. Tretman se zakazuje pozivom Call centru, a Dermo centar radi radnim danima od 14-20, a subotom od 11-17 časova.
Idemo sada na lične utiske:


Dermo centar smešten je na nivou iznad Lilija u Glavnoj, u Zemunu i sve je osmišljeno tako da atmosfera bude opuštajuća i prijatna. Oduvek sam volela tu atmosferu savršene beline i čistoće, sa ambijentalnom muzikom u pozadini, a danas, uz moj čopor male dece, posebno umem da je cenim :) Tretman obuhvata regiju lica, dekoltea i ruku tako da je potrebno skinuti majicu i spustiti bretele od brushaltera da bi potom kozmetičarka obavila telo savršeno mekim peškirom. Početak tretmana je skeniranje kože lica, a verujem da nema žene kojoj ne bi bilo zanimljivo da joj se odrede svi mogući parametri i stanje kože. Mere se nivoi vlažnosti, crvenila, bora, sebuma, osetljivosti, pigmentacije, čvrstine i transpiracije kože, a odgovara se i na nekoliko pitanja. Kozmetičarka potom kreira i sprovede odgovarajući tretman, a na kraju sve svi podaci upisuju u Eucerin pasoš.Priznajem da sam ponosna na stanje svoje kože, evo i zašto:


Kao što vidite, moja koža je normalna do mešovita, a nivo sebuma je nizak. On je svojevremeno bio prilično visok, no vremenom se smanjio, kako pod uticajem trudničkih i posletrudničkih hormona tako i usled silnih preparata za čišćenje koje koristim. Osetljivost je srednja i tu pomoći nema, s godinama mi koža sve manje dozvoljava eksperimentisanje, što je i očekivano, isti slučaj i sa pigmentacijom i crvenilom. Posebno sam ponosna na visoki nivo vlažnosti kože, kao i na minimalne bore i veliku čvrstinu. Koža mi je jako sklona dehidraciji i verujte da nije lako održati njenu vlažnost, a rezultat koji je skener pokazao dokaz je da se mnogo toga ipak može popraviti redovnom i pravilnom upotrebom odgovarajuće kozmetike. Već sam ušla u godine kad moje vršnjakinje imaju primetne bore, naročito oko očiju dok su moje skoro nepostojeće. Sve u svemu - mažite, drage žene, okoloočne kreme, ima to smisla čak i kada se ne čini tako :)
Kozmetičarka mi je očistila lice DermatoClean gelom za čišćenje i, potom, i micelarnim rastvorom. Procenila je da bi mojoj koži prijao tretman hidratacije uz antirid tako da mi je u debelom sloju nanela Hyaluron Filler ampule sa kojima se dosad nisam srela, a čija mi se tekstura jako svidela. Potrebna je minimalna količina (za standardni kućni tretman) jer njihova bogata, gusta formula klizi po koži, a uz pravu masažu efekat se višestruko uvećava. Od redovne nege za mene su Hyaluron Filler Fluid i antirid. Sam tretman zapravo se sastoji od najsavršenije moguće, idealno opuštajuće masaže, takve da čak i najopterećenija glava može da se na kratko odmori, isključi od svega i izađe iz Dermo centra relaksirana i smirena. Najpre se tretira lice, pa dekolte i na kraju ruke i posle svega osećate se laki kao perce, jedino što je težak povratak u spoljni svet.
Kako vam sve ovo zvuči? Hoćete isprobati Eucerinov Dermo centar?


You may also like

2 коментара :

  1. Divno zvuči. Idealno bi bilo da možemo da kupimo vaučer od 4.000 za kupovinu kozmetike, dobijemo tretman, pa vaučerom kupimo preporučenu kozmetiku posle tretmana. Ovako kupiš za 4.000 nešto što ti nije idealno. Ovo je sad predlog za predstavnike Eucerina.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru, ali i predlogu, zvuči sasvim logično, preneću ga predstavnicima Eucerina.

      Избриши

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...