Make Up For Ever Smoky Extravagant maskara

/
0 Comments

Zvezda današnjeg posta je jedna od najpopularnijih maskara brenda Make Up for Ever - Smoky Extravagant. Pročitajte u nastavku kako se kod mene pokazala:


Maskara čiji je pun naziv Smoky Extravagant Dramatic Impact & Graphic Precision Mascara, prema proizvođaču, izrazito je crna, ne slepljuje trepavice, a pruža izvanredan volumen i izuzetnu preciznost. Za efekat 4D trepavica tu su i povećana dužina i uvijenost. Četkica u obliku korneta ima precizan vrh koji razdvaja trepavice dok okrugla osnova kreira izuzetan volumen. Dobije se 7ml maskare. Postoji, inače, i njena vodootporna verzija istog naziva osim što je prva reč Aqua.Idemo na utiske, stavku po stavku:
Boja: intenzivno crna, kako proizvođač i obećava, mada se jesam srela sa još intenzivnije crnim.
Četkica i nanošenje: Četkica je neobičnog oblika, poput korneta i pri vrhu se upadljiv sužava. Zapravo je vrlo praktična pošto one sitne dlačice u spoljašnjem uglu oka bojimo kratkim dlačicama maskare, a one veće dugačkim. Ipak, itekako se dešava da ostavi trag na gornjem kapku prilikom nanošenja, zapravo bi bilo još praktičnije da je uska pri vrhu, a da se širi prema kraju. Dešava se i da se slepe trepavice pa treba pripaziti. Mogu se naneti i tri sloja, ali preferiram nanošenje dva sloja, sasvim je dovoljno, ako želim efekat veštačkih trepavica stavim veštačke trepavice.
Dužina, volumen, podizanje: odlični i dužina i volumen. Ako ima slabu tačku to bi bilo uvijanje, ženama sa izrazito ravnim trepavicama uvijač bi svakako bio potreban. Ja ga najčešće ne koristim, a u slučaju ove maskare desi se da trepavice ispadnu jako dugačke i usled toga prilično ravne.
Postojanost i uklanjanje: maskara nije vodootporna, ali se ne preslikava, čak se ni ne trusi. Po ovim vrućinama, nakon baš mnogo sati ispunjenih akcijom desilo mi se jednom-dveput da mi se malčice razmrlja ispod očiju, ali to je bilo stvarno u ekstremnim uslovima.. Po pitanju lakoće uklanjanja spada među prosečne - dvofazno sredstvo za skidanje svakako je potrebno, ali ju je moguće skinuti bez preteranog truda.
Evo uobičajene fotografije mojih očiju bez ikakve šminke:


A evo i kako Smoky Extravagant izgleda na trepavicama:


Da li ste probali ovu maskaru? Koju maskaru trenutno koristite?

*Proizvod predstavljen u ovom postu dobila sam od proizvođača/uvoznika/PR-a, ali to ne utiče na objektivnost moje recenzije.You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...