Jimmy Choo L' Eau EDT

/
0 Comments

U današnjem postu pišem svoje utiske o najnovijem Jimmy Choo parfemu. Reč je, zapravo, o toaletnoj vodi, jednostavnog, a upečatljivog naziva - L' Eau.


Jimmy Choo L'Eau lansiran je početkom 2017. godine i kao novo izdanje Signature linije započete originalnim Jimmy Choo parfemom. Potpisuje ga parfimerka Juliette Karagueuzoglou koja kaže da je ovo parfem koji asocira na blistavu, ženstvenu senzualnost. Parfem spada u cvetno-voćne. Počinje notama bergamota i hibiskusa, potom primat preuzimaju nektarina i božur, a sve to na bazi od kedra i mošusa. Miris je dostupan u pakovanjima od 40, 60 i 100 ml, a reč je o toaletnoj vodi.

Pogledajte promotivni spot:


Flašica je, baš kao i prethodni parfemi, inspirisana venecijanskim Murano staklom, s tim da je ova nešto izduženija i ima oblik karakterističan za bombu. Pretpostavljam da i jeste bila ideja da asocira na eksploziju mirisnih nota.


Probala sam sve Jimmy Choo mirise dostupne u našim Sephorama, čak i one limitirane i bez ikakve dileme moj favorit je Flash. Signature linija mi nešto manje leži, a Illicit u bilo kojoj varijanti ne bi bio moj izbor, uglavnom zbog naglašene slatkoće koja mi ne odgovara, a bogme i ne stoji. Prilikom prvog mirisanja L' Eau me je asocirao na Illicit Flower, iako, osim brenda, naravno, ne bi trebalo da bilo šta dele. Kasnije je razlika postala vidljivija, ali i dalje tvrdim da je bliži Illicit liniji nego originalnom Jimmy Choo parfemu.


L' Eau je cvetno-voćni miris, ali bih to promenila u voćno-cvetni pošto se cvetne note osete na samom početku i vrlo brzo ispare ostavljajući prostora voćnim tonovima, istovremeno slatkim i osvežavajućim. Parfem je prava oda nektarini, pretočena u parfem ovako bi nekako mirisala. Nije parfem koji unosi revoluciju, nije onaj oko koga će se jako lomiti koplja, ali je svakako lagan, nežan, nosiv parfem. Ipak, nije on ni tako jednostavan kako ste možda pomislili na osnovu dosadašnjeg opisa, prisutni su tragovi kompleksnijih nota tako da je jasno da ovo nije nikakva kopija ni jeftin miris. Mišljenja sam da je priča o senzualnosti promašena, ovo je pre parfem koji naglašava nežnu i ženstvenu crtu u nama. Neagresivan i nenametljiv, dobar je izbor za topliji period godine kao i za poslovna okruženja. Zbog naglašene slatkoće verovatno bi više poklonika našao među mlađim ženama, ali ovo je i prava prilika da primenim frazu i onima koje se tako osećaju :) Ljubitelj sam drugog tipa parfema (orijentalni tu zauzimaju visoko mesto), ali ipak mogu da nosim L' Eau i da se obradujem kada ga tokom dana osetim, ima nešto nametljivo u njegovoj nenametljivosti :) Ne spada među postojanije parfeme, potrebno je obnavljati miris tokom dana.
Da li ste možda pomirisali ovaj parfem i kako vam se sviđa? Koji je vaš omiljeni Jimmy Choo parfem?

You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...