Caolin Premium Pore Pack Duo Hot & Cool - maska koja vrši ono šta proizvođač obećava

/
1 Comments

U jednom od prethodnih postova grupno sam recenzirala korejske novitete koji su stigli u naše Sephore i spomenula da je jedan od njih toliko dobar da zaslužuje zasebnu recenziju. Proizvod sa slike je upravo taj, a ovaj post njegova recenzija. Utiske o ostalim proizvodima možete pročitati klikom ovde.Caolin Premium Pore Pack Duo Hot & Cool namenjena je osobama koje muče miteseri i proširene pore, dakle baš širokoj populaciji. Proširene pore su uglavnom stvar genetske lutrije koja nas zapadne i trajno rešenje ne postoji, bar ne u kozmetičkom svetu dostupnom nama običnim ljudima. Sa miteserima je sličan slučaj, s tim što na njih još više utiču spoljni faktori tipa krema koje koristimo, tretmana koje sprovodimo i sl. Kako bi lice izgledalo najbolje moguće većina nas pokušava da eliminiše mitesere i makar privremeno suzi pore, no istina je da malo šta pomaže čak i kratkotrajno. Koristila sam u životu mnogo proizvoda tog tipa, većonom nisam bila zadovoljna, neki imaju sasvim pristojan efekat, no ova maska mi se pokazala najbolja. Znam da je većina vas koji čitate blogove postala skeptična prema proizvodima koji se jako hvale, ali jednostavno sve manje od pohvala bilo bi nefer prema ovako dobrim maskama. Nije da delim pohvale šakom i kapom, a pogotovo oklevam kad preporučujem ljudima čiju kožu i potrebe ne znam, no uslučaju ovog korejskog proizvoda usudila bih se da tvrdim da bi praktično svi koji imaju proširene pore i vidljive mitesere bili zadovoljni njegovim učinkom, naravno pod uslovom da ne očekuju čudo i trajno rešenje pošto to ne postoji kao i da im koža nije osetljiva.


Caolin Premium Pore Pack Duo Hot & Cool su dva proizvoda u jednom, u prodaji postoje i odvojeno mada ne kod nas, no mislim da ih i treba koristiti u paketu zarad bolje efikasnosti. Caolin Blackhead Steam Pored Pack ima efekat zagrevanja, čisti pore i uklanja mitesere, a Caolin Pore Original Pack ima efekat hlađenja i sužava i dodatno čisti pore, smirujući kožu. Cena proizvoda je 3770 dinara, dobije se 50 grama. Piše da je ova količina dovoljna za sedam (bela) odnosno deset upotreba (crna maska), no tvrdim da je moguće makar duplo više, pogotovo ako tretirate samo T zonu gde najčešće ima mitesera i proširenih pora.


Caolin Blackhead Steam Pored Pack vidite na fotografiji iznad. Crne je boje, sa zrncima koja vrše piling, a u pakovanju je spatula kojom se maska može naneti, no meni su se prsti pokazali kao daleko praktičnije rešenje. Masku treba malo utrljati prilikom nanošenja na suvu kožu radi boljeg pilinga, a i pokretanja procesa zagrevanja. Piling nije baš nežan pa je realno da ne bi odgovarao osobama sa osetljivom kožom ili/i oštećenjima na njoj. Drži se 10-15 minuta na licu, zagrevanje se stvarno oseti, ali nije neprijatno, a maska se vremenom polako topi pa od jake crne boje ostaju sivi tragovi. Ispire se hladnom vodom, a odmah po uklanjanju primećujem da su miteseri manje vidljivi.


Caolin Pore Original Pack je sivkaste boje, vrlo gusta i malo teže razmaziva pa u njenom slučaju toplina prstiju pomaže kod nanošenja. Brže se troši nego crna maska pošto je potreban malo deblji sloj. Drži se isto 10-15 minuta, a hlađenje počinje vrlo brzo i ostaje tokom celog vremena držanja maske, dakle nije samo na početku. Prija po ovim vrućinama, lepo osveži lice. Nju treba isprati toplom vodom, a kada je skinem lice mi izgleda bolje nego nakon bilo koje druge maske. Moje su pore baš proširene u delu oko nosa i jako se brzo pune, ali nakon ove maske nekoliko dana deluju znatno uže, a mitesera je manje i manje su primetni. Bilo bi lepo da efekat traje duže, ali i tih nekoliko dana je najviše što sam uspela da postignem sa nekim kozmetičkim proizvodom tako da sam više nego zadovoljna i među korejskim novitetima ove maske su mi apsolutni favoriti.
Da li su vas zainteresovale ove maske? Koje proizvode za sužavanje pora i uklanjanje mitesera vi hvalite?


You may also like

1 коментар :

  1. Анониман4.7.17. 22:04

    Ako kazes da su ti pore bas vidljive, trebalo je da okacis sliku pre i posle.

    ОдговориИзбриши

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...