Maybelline The Falsies Push Up Drama maskara

/
7 Comments

Znam da sam relativno nedavno imala recenziju jedne maskare, ali ovu Maybelline maskaru otvorila sam odavno i bukvalno samo čeka da dovršim post pa da je bacim. Zašto me je razočarala pročitajte u nastavku...


Proizvođač kaže kako ova maskara podiže trepavice i daje im volumen za krajnje dramatičan efekat. Četkica inovativnog oblika podiže svaku trepavicu od korena do vrha dok im kremasta formula ove maskare trenutno dodaje volumen i drži ih na mestu. Oftalmološki je testirana i pogodna i za osobe koje nose kontaktna sočiva.


Volim Maybelline maskare, a pre svega mi se sviđa što ih imaju mnogo u ponudi pa svako može da pronađe tip maskare i četkice koji mu odgovara. Neke su mi odgovarale više, neke manje, ali svaka mi je bila makar iskoristiva za svaki dan, ako ništa drugo. Ovo je prva Maybelline maskara za koju osim bacanja nisam mogla ništa da smislim. Idemo redom, stavku po stavku:
Boja: zaista intenzivno crna, baš kako proizvođač i obećava.
Nanošenje: maskara je jako, jako vlažna i, po meni, ovo je deo gde je proizvođač omanuo, formula je morala biti gušća. Kada prvi put nanosim novu maskaru stavim je u toku šminkanja za neku priliku, a ne zasebno kako bih je prvo testirala što se sa ovom maskarom pokazalo kao greška pošto je toliko loše ispala da mi je zamrljala kompletnu šminku na očima pa sam u žurbi morala da dorađujem. Previše je vlažna, ma koliko se trudila da višak maskare skinem sa četkice ipak ostane dovoljno da slepi trepavice tako da umesto volumena dobijem pramenčiće trepavica. Pokušavala sam da je stavim u nekoliko navrata, ostavila sam je da se prosuši čak mesec dana, ali efekat je i dalje bio isti pa sam digla ruke od nje i otvorila i koristila drugu maskaru. Međutim, maskaru nisam bacila po isteku roka pošto je nisam slikala na trepavicama za ovu recenziju, a kada sam to učinila ispalo je da se maskara taman dovoljno osušila da izgleda sasvim pristojno! Ostaćete, dakle, uskraćeni za fotografiju slepljenih trepavica, ali efekat koji vidite postignut je sa maskarom kojoj je prošlo četiri-pet meseci od otvaranja, dakle da bi se dovoljno prosušila potrebna su sigurna dva-tri meseca. Četkica maskare prosečne veličine, gumena, sa ređim, kratkim iglicama slične dužine, bez sužavanja pri vrhu. Ako stavim dva sloja maskare efekat paukovih nožica ne gine, ali ni sa jednim ga nije lako izbeći.
Dužina, volumen, podizanje: produžava trepavice, mada ne naročito dramatično, očito se išlo na kartu volumena. Volumen je, pak, teško postići zbog slepljivanja trepavica. Ne uvija trepavice naročito, ženama ravnih trepavica uvijač bi bio neophodan.
Postojanost i uklanjanje: maskara nije vodootporna, ali se ne preslikava, bar ne u normalnim uslovima. Dešava se, međutim, da se trusi, pretpostavljam da je to zbog silnog slepljivanja trepavica i neizbežnih grudvica koje moraju otpasti tokom dana. Po pitanju lakoće uklanjanja spada među prosečne - dvofazno sredstvo za skidanje jeste potrebno, ali ju je moguće skinuti bez preteranog truda.
Evo uobičajene fotografije mojih očiju bez ikakve šminke:


Fotografija sa Maybelline The Falsies Push Up Drama maskarom, najbolje šta sam mogla da izvučem od nje:


Da li ste probali ovu maskaru? Koja je vaša omiljena Maybelline maskara?

*Proizvod predstavljen u ovom postu dobila sam od proizvođača/uvoznika/PR-a, ali to ne utiče na objektivnost moje recenzije.


You may also like

7 коментара :

 1. Mislim da se skoro u potpunosti slažem sa tobom.
  Meni Maybelline maskare generalno ne odgovaraju, a ova nije bila izuzetak. I dalje mi slepljuje trepavice i moram drugom, čistom četkicom da očešljam trepavice odmah po nanošenju. Pokušala sam čak da je stavljam drugom četkicom, što je bio potpuni promašaj jer je otvor bočice bio premali za četkicu kakva mi odgovara. Nisu se proslavili ovim proizvodom. :(

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ma ni najmanje, najlošija njihova maskara, bar od ovih koje sam probala :(

   Избриши
 2. dobro da znam, baš sam bila mislila kupiti neku od Maybellina, sada ću ovu sigurno izbjegavati:).

  ОдговориИзбриши
 3. Apsolutno se slažem sa svakom rečenicom koju si napisala. Obožavam Maybelline maskare, ali nijedna me do sada nije razočarala kao ova. Bukvalno čuči u fioci iz jednog jedinog razloga, a to je što mi je žao da je bacim. :( Pokušavala sam bezbroj puta da nađem način na koji bih dobila bilo kakav pristojan rezultat, ali jedino što sam uspela je da dobijem slepljene trepavice.:(

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Drago mi je da se slažemo, no nadam se da emo se sledeći put složiti oko nekog sjajnog proizvoda :)

   Избриши

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...