Jimmy Choo Illicit Flower EDT

/
0 Comments

Jimmy Choo je lansirao novi parfem, a ja njegovu recenziju. Pročitajte nešto više u nastavku.


Jimmy Choo Illicit Flower EDT je cvetni drveni mošusni miris za žene. Predstavljen je 2016, a razvila ga je Anne Flipo. Gornje note čine kajsija i mandarina,  srednje note su cvet grejpfruta, jasmin i ruža, a bazne sandalovo drvo, kašmir i mošus. Pakovanje od 40 ml u našim Sephorama košta 6100 dinara, od 60 ml 8600 dinara, a od 100 ml 12000 dinara. Zaštitno lice je pevačica, model i glumica Sky Ferreira.


Pogledajte promotivni spot:Parfem je kreiran za ženu koja se ne plaši poigravanja sa pravilima, ali ipak nikada ne preteruje. Jak, ali poetičan naziv naglašava nežnost cvetnih nota koje leže elegantnoj ženi sa stilom. Illicit Flower žena je mlada, srećna, zabavna i uvek u trendu.


Staklena bočica toaletne vode Illicit Flower upakovana je u papirnu kutiju sa teksturom koja se oseća pod prstima i koja, ako se zagledate, izgleda kao 3D slika. Sama bočica izrađena je od masivnog stakla sa vertikalnim urezima koji asociraju na artdeco kristal. Elegantna klasika sa starinskim momentom, ipak uklopljena na moderan način. Illicit Flower upakovan je u istu flašicu kao Illicit, ali tu se svaka sličnost završava. Moju recenziju Illicita možete pročitati klikom ovde. Zanimljivo je da Illicit spada u grupu cvetnih mirisa iako se to ne bi odmah reklo dok je Illicit Flower, uprkos nazivu, i cvetni i mošusni i gurmanski.


Ako ste ljubiteljka avangardnih, neobičnih i mirisa koji kreiraju trendove onda ovo nije parfem za vas. Ovo je parfem koji možete slobodno staviti kada idete na posao pošto bi se uklopio u klasični poslovni kod oblačenja i stilizovanja. Nije parfem koji šalje snažnu poruku, ali su zato male šanse da će odbijati ljude oko vas, ma kakav ukus za parfeme imali. Odmah po prskanju zamiriše izrazito cvetno, poput livade pune cveća da bi već posle minut-dva krenule da mirišu voćkice, naročito kajsija. Posle nekog vremena dominacija cveća se vraća, s tim što ovog puta početna svežina biva zamenjena slatkastim mirisom jasmina. Iako zvanično ne spada među klasične cvetne, tvrdim da bi se u njemu najviše pronašle upravo ljubiteljke klasičnih cvetnih mirisa. Poseduje određenu dozu slatkoće kakva bi pre pristajala mlađim ženama. Ako tražite pravi prolećni parfem da budete u skladu sa godišnjim dobom koje nam je došlo onda obratite pažnju na ovaj jer nema osobe koja ga ne bi povezala baš sa prolećem, što zbog mirisa cveća, što zbog živosti koju nosi. Ovo je toaletna, a ne parfemska voda što, po pravilu, govori o slabijoj postojanosti, a Illicit Flower tu nije izuzetak. Spada u parfeme koje tokom dana morate obnavljati ukoliko želite da vam njegov miris stalno obavija. Ako bi trebalo da upotrebim pet reči da ga opišem bile bi to cvetni, jednostavan, lagan, sladak, mladalački.
Kako vam zvuči Illicit Flower? Volite li ovaj tip parfema?


You may also like

Нема коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...