Make Up For Ever Aqua Smoky Lash

/
10 Comments
MUFE Aqua Lash
Već dugo nisam recenzirala neku maskaru, a imam čak tri na listi čekanja pa je krajnje vreme da krenem sa recenzijama. U ovom postu predstavljam vam maskaru Aqua Smoky Lash brenda Make Up For Ever.
MUFE Aqua Lash
MUFE Aqua Lash
Proizvođač kaže da je ovo vodootporna maskara koja pruža volumen, dužinu i intenzivnu boju. Postoji, inače, i verzija ove maskare (MUFE Smoky Lash) koja nije vodootporna. Maskara sadrži standardnih 7ml, a cena joj je oko 3000 dinara u našim Sephorama. Idemo na utiske, po kategorijama:
Boja: zaista intenzivna crna
Nanošenje: četkica je nešto veća od prosečne, klasičnog oblika, sa gomilom gustih, sitnih dlačica. U principu je jedan sloj dovoljan, drugi već ume da ostavi previše maskare na trepavicama. Na početku se baš mora paziti da se ne pretera sa količinom, spada u maskare koje baš hoće da slepe i otežaju trepavice. Dobra strana joj je što se sporo suši, bila je sasvim upotrebljiva i nakon tri meseca, druga stvar što se kod maskare trudim da ne prekoračim rok trajanja.,
Postojanost: maskara je vodootporna i veoma postojana. Ne kruni se i ne ostavlja crne kolutove ispod očiju. Ne može se dobro skinuti blažim skidačima tipa micelarnog rastvora, zaista je pametno upotrebiti neko uljano, dvofazno sredstvo, ali ipak ne spada u onu najgoru kategoriju po pitanju skidanja, ponaša se kao jedna klasična vodootporna maskara.
Dužina, volumen, podizanje: najbolja je po pitanju volumena, ukoliko se ne pretera sa količinom maskare trepavice deluju znatno gušće. Po pitanju dužine je vrlo prosečna, nešto produži trepavice, ali bih volela da ih čini i dužim. Uvija trepavice solidno i skoro da se ne spuste tokom dana.
Pogledajte četkicu izbliza:
MUFE Aqua Lash
Pogledajte kako izgledaju moje trepavice bez maskare:
A kako sa Make Up For Ever Aqua Smoky Lash maskarom, s tim što treba da napomenem da je maskara u vreme fotografisanja bila u upotrebi već dobra tri meseca:
Sve u svemu, kod maskare mi se sviđa njena postojanost u svim uslovima i prilikama. Po efektu maskaru svrstavam u prosečne i prilično mi smeta slepljivanje trepavica. Make Up For Ever je jedan od meni dražih brendova i većina proizvoda mi se jako svidela, ali nažalost ova maskara ne spada među njih, koristila sam znatno bolje maskare koje su koštale manje. Druga maskara ovog brenda, MUFE Smoky Extravagant je neuporedivo bolji izbor.*Proizvod predstavljen u ovom postu dobila sam od proizvođača/uvoznika/PR-a, ali to ne utiče na objektivnost moje recenzije.


You may also like

10 коментара :

 1. Ne volim slepljene trepavice i zapravo mi je kod maskare najbitnije upravo to, da ih lepo razdvoji ne bi li izgledale što urednije. I onda kad nakon nanošenja treba da se lomatam češljićem i spašavam šta se spasti može, baš se smorim :D.

  ОдговориИзбриши
 2. Nisam jos uvek nista od njih probala, ne znam ni odakle da krenem.. :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Od kamenog HD pudera, može i tečni HD pa prajmera pa onda olovke za oči pa senke, to je poredak kod mene :D

   Избриши
 3. Iskreno ne dopada mi se kako trepavice izgledaju nakon nanosenja maskare. Ni ja ne volim slepljene trepavice i slazem se sa Jelenom. :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Istina je i da je trebalo da slikam maskaru u prvih mesec dana, tada je bolje izgledala, ali avaj, gotovo sada...

   Избриши
 4. Četkica mi je genijalna, najviše volim takve. Ja trenutno rotiram tri maskare a samo gledam koju bih još kupila :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Jao, tako i ja sa maskarama, zacrtala sam da ne smem da imam više od dve otvorene, a samo me mame one neotvorene :D

   Избриши
 5. Jao ne, ne bi ni meni ovo bilo dobro. Volim kad maskara iz mojih trepavica izvuče maksimum a primijetila sam da ovakve četkice na meni samo naprave nered. :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Takođe, ne bih je ni ja izabrala, ali u njenu odbranu treba ipak da kažem da jeste lepši efekat davala na početku.

   Избриши

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...