Dešavanja u oktobru

/
4 Comments
Neverovatno je koliko vreme brzo prolazi, kao da sam pre neki dan pisala post o dešavanjima u septembru, a već je uveliko vreme za takav oktobarski post. Oktobar je bio mesec sa dosta dešavanja, pogledajte u nastavku čega je sve bilo.
Vichy je promovisao svoju najnoviju kremu, Liftactiv Supreme u lepoj Promenadi u Beton hali. Gospođa Vedrana Rubil, Vichy Product Manager, predstavila je nam je novi tip nege, primeren svim ženama bez obzira na različite tipove kože. Dermatovenerolog Tanja Đorđević Todorović govorila nam je o procesu promena na koži lica i svakodnevnim, vidljivim znacima starenja kože. Svoje utiske o kremi podelile su Vichy prijateljice: Aida Đedović (TV urednica), Branislava Kostić (beauty urednica) i Ana Đurić – Konstrakta (pevačica grupe "Zemlja gruva").
Vichy Liftactiv Supreme je krema koja pomaže u borbi protiv znakova starenja koji se primećuju i tokom samo jednog dana. Od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njena čvrstina se smanjuje, a bore su izraženije. Ova krema trenutno pruža utisak glatke i ujednačene površine kože, tokom dana joj pruža svež i odmoran izgled koji traje sve do večeri, a istovremeno dugoročno deluje protiv bora i gubitka čvrstine kože. Ima dosta toga da se kaže o ovoj kremi, ali ovde ću se zaustaviti pošto ću o njoj detaljnije pisati u okviru zasebne recenzije koja će (nadam se) biti uskoro.

U hotelu Hyatt Regency organizovan je koktel party povodom predstavljanja kozmetike Pevonia Botanica, koja je odnedavno ekskluzivno u ponudi spa centra Olympus.
Bogata ponuda ovog spa centra nedavno je upotpunjena ekskluzivnim kozmetičkim proizvodima Pevonia Botanica koji sadrže najfinije prirodne morske i biljne sastojke, a u kombinaciji sa tehnološki naprednim formulama i tretmanima pružaju veoma vidljive rezultate. Pevonia Botanica je prva kompanija koja ima Spa liniju proizvoda za negu kože isključivo za profesionalne spa centre. Osim tretmana posetiocima je omogućena i kupovina proizvoda Pevonia Botanica. Neki od tretmana koji su u ponudi su tretman sa kavijarom (anti-age), kavijar tretman za muškarce, Lumifarm tretman za visoki sjaj lica, tretman za zonu oko očiju, tropska masaža, tretman oblaganja tela blatom i drugi.
Od proizvoda sa kojima sam te večeri imala priliku da se upoznam najviše su mi se svidela dva proizvoda za negu tela: de-aging body balm - papaya&pineapple (neverovatno koliko odmah učini kožu mekanom) i silky skin body scrub (savršen miris uljano-kremastog pilinga) mada su, svakako, i kreme za lice sa kavijarom vrlo zanimljive. 

Prošlog petka prisustvovala sam promociji RoC kozmetike u hotelu Crown Plaza. Dermatovenerolog Svetlana Popadić govorila nam je o onome šta ROC izdvaja od drugih brendova, predstavila nam je sve linije, sa posebnim akcentom na novu liniju sa retinolom Pro-Correct. Saznali smo na koji način retinol deluje kao i zašto su neke kreme sa retinolom delotvornije od drugih. Izbor supstanci koje se koriste u kombinaciji sa njim utiče na njegovu efikasnost kao i iritantnost.
RoC ima liniju Pro-Preserve koja hidrira i čuva mladalačnu blistavost kože (mogu je koristiti i sasvim mlade osobe), Pro-Correct koja vidno umanjuje fine linije i bore, čak i duboke, Pro-Define koja poboljšava čvrstinu kože, pomaže preoblikovanje kontura lica i sprečava opuštanje kože. Tu su i Pro-Renove koja ublažava bore, poboljšava tonus i teksuru kože i prevenira pojavu tamnih fleka, zatim Pro-Sublime namenjena specijalno zoni oko očiju koja umanjuje mimične bore, fine linije i tamne kolutove i Professional koja je posebno namenjena osetljivoj i iritiranoj koži.
I, već po tradiciji, na kraju postova ovog tipa ubacim i neki nekozmetički momenat. Nisam nigde putovala, ali sam (opet) bila na vožnji brodom po beogradskim rekama. Volim vodu i gotovo, na vodi sam se i venčala :) Ovog puta išla sam brodom Kornjača koji je mali i sladak i izgleda, pogađate, kao kornjača :) Brodić svakog popodneva kreće sa pristaništa ispred Beton hale, na delu bližem Kalemegdanu, a vožnja je 350 dinara. Evo nekoliko fotografija Beograda sa Save i Dunava:
A šta ste vi radili u oktobru? :)


You may also like

4 коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...