Essence noviteti - Colour Arts

/
4 Comments
Ovo je skroz neplanirani post :) Naletela sam na nove Essence divotice iz kolekcije Colour Arts koja u avgustu dolazi u Nemačku i nisam odolela da ne zakačim slike. Zadnjih nekoliko Essence-ovih kolekcija nije ostavilo naročit utisak na mene, mlako početno interesovanje brzo je nestajalo i retko sam šta kupila, ali ova mi stvarno deluje zabavno. Najbolji deo je da ovo nije limitirana kolekcija već će od jeseni biti deo standardnog Essence asortimana! Baaaaaš se nadam da će kad tad doći i kod nas (ili makar u susedstvo ;) )

Dakle, prvi i najzabavniji deo su - pigmenti! Konačno se neki drogerijski brend dosetio da ubaci pigmente! Biće 20 boja, a trebalo bi da budu i mat, i metalik i šljokičasti. Mogu se koristiti na očima, usnama i noktima. U Nemačkoj će koštati 2,49 evra. Evo slika:
Studiom 54 i Smell The Caramel
Box Of Chocolates i Broadway Starlet
Stardust i WOW It's Orange!
Safety First i Cop & Copper
Be My BRIGHTSmaid i Fairy Dust
Cotton Candy i Miss Piggy's Lollipop
PapREDzzi i Strawberry Smoothie
Pure Love i Blueberry Muffin
Dory In Love i Little Mermaid
Kiss The Frog i Black Sparrow
Treba videti swatcheve, naravno, ali prema slikama moji favoriti bi bili Studiom 54, Broadway Starlet, WOW It's Orange! i Pure Love. A vaši? :)
Osim pigmenata, tu je i baza za oči. Essence kaže da je ovo providna baza koja omogućava lako nanošenje pigmenata u boji i garantuje dugotrajnu i intenzivnu šminku na očima zahvaljujući izuzetnom svojstvu vezivanja. Hm...nadam se da će biti bolja od njihove standardne baze. Cena joj je 1,79 evra.
Essence Colour Arts Eyeshadow Base
Deo kolekcije je i baza za usne. Proizvođač tvrdi da je ova baza savršena za nanošenje pigmenata na usne. Prvo se nanese ova providna baza, a onda se četkicom iz ove kolekcije utapka pigment po izboru. Cena joj je takođe 1,79 evra i mislim da bih volela da je isprobam.
Essence Colour Arts Lip Base
I naravno, gde su baze za oči i usne, tu je i baza za nokte. Ova providna baza može se mešati sa pigmentima kako bi se stvorio neograničen broj kombinacija. Može se, takođe, koristiti kao top coat za fiksiranje pigmenata na noktima. Priznajem da ovo deluje zabavno i za nas nelakoholičarke :D Cena je 1,59 evra.
Essence Colour Arts Nail Base
I tu je i sunđerasti aplikator koga Essence zove multitasker. Može se koristiti i na očima i na usnama. Blaaah...ovo ću sigurno propustiti. Košta 1,29 evra.
Essence Colour Arts Multi Tasker
I za kraj tu su i male, providne, plastične kutijice/teglice za mešanje pigmenata. Koštaju 1,29 evra. Zgodne su, ali se svakako mogu naći i za manje para.
Essence Colour Arts Mixing Jars
To bi bilo to. Kako vam se sviđa kolekcija? :)


You may also like

4 коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...