Collistar Silk Effect Eyeshadow br. 58 – Satin Turquoise

/
7 Comments
Ova senka deo je Collistarove limitirane prolećne kolekcije pod nazivom Capri, inspirisane istoimenim mediteranskim ostrvom. Proizvođač kaže da je ova kolekcija namenjena ženama sa naizgled opuštenim, a ipak pažljivo izgrađenim stilom koje su prirodno elegantne u bilo kom okruženju pa tako i na letovanju. Slika cele kolekcije:

Ova kolekcija ima tri nijanse senki (br. 58 - Satin Turquoise, br. 59 Satin Ivory, br. 60 – Satin Dove-Grey) koje su po sastavu i svojstvima iste kao njihove Silk Effect senke iz standardnog asortimana koje dolaze u 22 nijanse. Senke sadrže vitamin E i UV filtere i sve su lagane, svilenkaste teksture. Slika senki iz Capri kolekcije:
Lista sastojaka:
Talc, Mica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylyl Glycol, DiisostearyllMalate, Dimethiconol Stearate, iHexylene Glycol, LauroyllLysine, Phenoxyethanol, TiniOxide. May Containl(+/-), CI 77891, CI 77491, CIi77492, CI 77499,iCI 42090, CIl77742.

Odlučila sam se za senku Satin Turquoise jer je u pitanju prekrasna tirkizno-mint boja kojoj nisam mogla da odolim :) Boja se po potrebi može nadograđivati, od nežne mint boje pogodne za svaki dan do izrazito tirkizne koja privlači pažnju. Pigmentacija i postojanost su kod ove senke odlične. Ima satenski finish sa krajnje diskretnim suptilnim sjajem. Svilenkasta je i glatka na dodir i uopšte se ne trusi. Sve u svemu, nemam zamerki na ovu senku, a boja joj je tako lepa i posebna da opravdava jaču cenu (pogotovo kad se kupi na popustu ;) ). Na popustu sam je platila 1246, puna cena u Jasminu joj je 1558 dinara, a senka ima 3g.

Swatch na ruci bez baze, levo skroz tanak sloj i desno deblji sloj:
Swatch na očima uz dodatak crnog lajnera i maskare:You may also like

7 коментара :

Омогућава Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...